Assurantiekantoor Groot te Voorschoten - Home

HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

PERSOONLIJKE AANDACHT VERZEKERD

Of financiële zaken nu wel of geen hobby van u zijn, één ding staat voorop: u wilt uw financiën goed geregeld hebben. Zekerheid hebben dat u niet te veel betaalt voor diensten en producten. En tegelijkertijd de zekerheid dat u de hypotheek, een stabiele oudedagsvoorziening en de juiste verzekeringen heeft die bij u past.

Assurantiekantoor Groot biedt u de ideale combinatie van ervaring en persoonlijke aandacht met up-to-date kennis van financiële producten. Wij adviseren onafhankelijk tegen eerlijke, transparante kosten. 

Sheila Groot, directeur-eigenaar.

 

 

 

Makelaar Groot

een eigen aanpak


Makelaarskantoor Groot is anders. 

Een onderdeel van de dienstverlening is dat er veranderingen aangebracht worden in de woningen die ervoor zorgen dat ze sneller verkocht worden.

Kleine veranderingen leiden tot groot succes: ze maken dat niet alleen de huidige bewoners, maar ook de potentiële kopers zich thuis voelen in het te koop staande huis.

 

 

Groot makelaars logo

EEN

VERBOUWING?

Ondanks de ontwikkelingen in de laatste jaren hebben veel bestaande woningen een aanzienlijke overwaarde. U kunt deze overwaarde fiscaal gunstig toepassen voor een verbouwing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer, een serre of een garage. In alle gevallen behartigt Assurantiekantoor Groot uw belangen, rekening houdend met de situatie op de markt en de geldende wet- en regelgeving. Voor u een zorg minder. Verhuizen is immers al spannend genoeg!