Assurantiekantoor Groot te Voorschoten - Nationale Hypotheek Garantie

HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

NATIONALE HYPOTHEEKGARANTIE

Een hypotheek is voor veel mensen een flink onderdeel van de maandelijkse lasten. Het kan voorkomen dat u de woning ‘gedwongen’ moet verkopen, omdat u de maandelijkse lasten niet meer kunt opbrengen. In zo’n geval kan het gebeuren dat u de woning voor minder geld verkoopt dan waarvoor u heeft gekocht. Heeft u Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan betaalt de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen in zo’n geval de restantschuld aan de geldverstrekker. Dankzij de NHG berekenen geldverstrekkers u een lagere rente, omdat het risico kleiner is. U betaalt voor de NHG 0,55 procent van het geleende bedrag. Dit bedrag is fiscaal aftrekbaar.

Uw adviseur van Assurantiekantoor Groot kan u alles vertellen over de NHG en de voor- en nadelen ervan.

Een Nationale Hypotheek Garantie verdient zichzelf terug

Makelaar Groot

een eigen aanpak


Makelaarskantoor Groot is anders. 

Een onderdeel van de dienstverlening is dat er veranderingen aangebracht worden in de woningen die ervoor zorgen dat ze sneller verkocht worden.

Kleine veranderingen leiden tot groot succes: ze maken dat niet alleen de huidige bewoners, maar ook de potentiële kopers zich thuis voelen in het te koop staande huis.

 

 

Groot makelaars logo

EEN

VERBOUWING?

Ondanks de ontwikkelingen in de laatste jaren hebben veel bestaande woningen een aanzienlijke overwaarde. U kunt deze overwaarde fiscaal gunstig toepassen voor een verbouwing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer, een serre of een garage. In alle gevallen behartigt Assurantiekantoor Groot uw belangen, rekening houdend met de situatie op de markt en de geldende wet- en regelgeving. Voor u een zorg minder. Verhuizen is immers al spannend genoeg!