Assurantiekantoor Groot te Voorschoten - Hypotheekvormen

HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

HYPOTHEEKVORMEN

Welke hypotheek past bij u?

De hypotheekmarkt is volop in beweging. De aanschaf van een woning is een grote gebeurtenis in uw leven. U wilt zich zeker voelen van een op uw situatie afgestemde hypotheek tegen de gunstigst mogelijke voorwaarden en kosten. Zeker met alle veranderingen die op dit moment plaatsvinden, bijvoorbeeld op het gebied van fiscale aftrekbaarheid.

Het juiste advies krijgt u van Assurantiekantoor Groot. Er is veel kennis aanwezig over hypotheken en over de recentste regels en mogelijkheden. Uw persoonlijke situatie wordt bekeken met deze kennis, om zo te komen tot een voor u zo optimaal mogelijke hypotheek. Met de zekerheidsgraad die bij u past.

Omdat elke hypotheek maatwerk is, kunnen wij u via de website geen verdere informatie of adviezen verstrekken. Wenst u die wel, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

 

Makelaar Groot

een eigen aanpak


Makelaarskantoor Groot is anders. 

Een onderdeel van de dienstverlening is dat er veranderingen aangebracht worden in de woningen die ervoor zorgen dat ze sneller verkocht worden.

Kleine veranderingen leiden tot groot succes: ze maken dat niet alleen de huidige bewoners, maar ook de potentiële kopers zich thuis voelen in het te koop staande huis.

 

 

Groot makelaars logo

EEN

VERBOUWING?

Ondanks de ontwikkelingen in de laatste jaren hebben veel bestaande woningen een aanzienlijke overwaarde. U kunt deze overwaarde fiscaal gunstig toepassen voor een verbouwing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer, een serre of een garage. In alle gevallen behartigt Assurantiekantoor Groot uw belangen, rekening houdend met de situatie op de markt en de geldende wet- en regelgeving. Voor u een zorg minder. Verhuizen is immers al spannend genoeg!