Assurantiekantoor Groot te Voorschoten - Hypotheken

HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

HYPOTHEKEN

Op maat gemaakt voor u

Heeft u besloten een huis te kopen? Gefeliciteerd! Dat betekent dat u heeft besloten te investeren in eigendom. In veel gevallen is dat een gunstige beslissing voor uw vermogensontwikkeling.

De markt van hypotheken is complex en verandert continu, ook onder invloed van politieke keuzes. Assurantiekantoor Groot biedt u onafhankelijk advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de recentste wet- en regelgeving rondom hypotheken en kunnen u een lening adviseren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke en financiële wensen en omstandigheden. Wij bekijken welke hypotheekvormen voor u het gunstigst zijn. Ook bespreken wij met u de beste rentetermijn op het moment dat u de hypotheek sluit.

 

Op ons hypotheekadvies kunt u bouwen

 
 
 

Makelaar Groot

een eigen aanpak


Makelaarskantoor Groot is anders. 

Een onderdeel van de dienstverlening is dat er veranderingen aangebracht worden in de woningen die ervoor zorgen dat ze sneller verkocht worden.

Kleine veranderingen leiden tot groot succes: ze maken dat niet alleen de huidige bewoners, maar ook de potentiële kopers zich thuis voelen in het te koop staande huis.

 

 

Groot makelaars logo

EEN

VERBOUWING?

Ondanks de ontwikkelingen in de laatste jaren hebben veel bestaande woningen een aanzienlijke overwaarde. U kunt deze overwaarde fiscaal gunstig toepassen voor een verbouwing. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nieuwe keuken of badkamer, een serre of een garage. In alle gevallen behartigt Assurantiekantoor Groot uw belangen, rekening houdend met de situatie op de markt en de geldende wet- en regelgeving. Voor u een zorg minder. Verhuizen is immers al spannend genoeg!