Assurantiekantoor Groot te Voorschoten - Financieringen

FINANCIERINGEN

Wanneer u geld nodig heeft

FINANCIERINGEN

Wanneer u tijdelijk meer geld nodig heeft dan waar u over beschikt, is een lening een praktische oplossing. Wanneer u veilig wilt lenen, bent u bij Assurantiekantoor Groot aan het juiste adres. Bij het afsluiten van een lening geven wij u inzicht in het bedrag dat u per maand gaat betalen, het rentetarief en de (theoretische) looptijd. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Veilig lenen? Laat u adviseren!

 

Zakelijk

lenen


Ook een onderneming kan op zijn tijd een financiële impuls nodig hebben, om commerciële kansen te benutten of om een overname of bedrijfsopvolging te financieren. Informeer naar de diverse mogelijkheden.

Doorlopend

krediet


beschikken over geld wanneer u maar wilt

U spreekt een kredietlimiet af en bepaalt in overleg aflosvorm die het best bij u past. Extra opnemen en eerder aflossen kan in goed overleg en beïnvloedt de looptijd.

 

Persoonlijke

lening


bedrag ineens, aflossen met vaste bedragen

U kiest een looptijd met bijbehorende maandaflossing. Gedurende de looptijd verandert de rente niet. U weet dus precies waar u aan toe bent. Bij voorbeeld voor de aanschaf van een auto, caravan of nieuwe keuken.

 

Spaar

krediet


lenen en beleggen tegelijk

Bij een Spaarkrediet leent u geld dat u tijdens de looptijd niet hoeft af te lossen. Tegelijk met het Spaarkrediet sluit u een Spaarplan af. Met het Spaarplan legt u iedere maand een bedrag opzij en lost u aan het einde van de looptijd uw krediet in één keer af. Brengt het Spaarplan meer op dan het geleende bedrag, dan is dat ook voor u.